Rea!

Snappy Premium Marine Polish

455 kr

Produktbeskrivning
  • Kan användas på Gelcoat, metall och färg
  • Mindre motstånd i vatten
  • 4 ggr längre skydd jämfört med alla andra vaxer

Lämnar en superslät ptef-yta. Smuts åker av vilket ger mindre motstånd i vatten – testat i offshore powerboattävlingar. Varaktigt skydd jämfört med alla andra vaxer – upp till 4 ggr. längre. Kan användas på Gelcoat, metall och färg. Extra UV-skydd för att förhindra miljöpåverkningar, oxidering och blekning. Mycket lätt att använda.

20 i lager

Artikelnr: 68428 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Snappy Teak-Nu är en lätt tvåstegs reningsprocess som kommer att förvandla ditt slitna teakdäck till att se helt nytt och gyllene ut utan behov av dyra, tidskrävande och destruktivt slipning. Efter applicering av produkten och efter nödvändiga steg, kommer dina däck ser ut dagen din båt kom ut ur fabriken. Du kan sedan välja att låta det bli naturligt grått med tiden eller att upprepa rengöringsprocessen med jämna mellanrum. Vill man skydd under en längre tid kan man behandla det med en sealer eller en olja.

Snappy Teak-Nu är en kraftfull renare, kommer det att ta bort alla typer av fläckar, spill och lacker utan att skada träet. Det är miljövänlig och det kommer inte att skada din båt om du följer instruktionerna. Varje steg är en kraftfull kemisk och måste hanteras med omsorg, men i kombination neutraliserar de varandra och producera en helt säker och icke-skadlig lösning.

Snappy Teak-Nu används i varven professionellt och segling entusiaster över hela världen.